Bobbiny Macramé 1,5 mm | Bobbiny macramé 3 mm | Bobbiny macramé 5 mmBobbiny triple twist Macramé 3 mm | Bobbiny triple twist macramé 5 mmoverige macramé garens

Omdat Bobbiny op dit moment heel moeilijk te verkrijgen is hebben wij alleen die kleuren op de website staan die wij zelf op voorraad hebben. Voor andere kleuren en levertijd kunt u mailen naar info@crejatex.nl

Bobbiny macramé koord is een super zacht enkelgedraaid katoenkoord wat fantastisch knoopt. Het is een stevige slijtvaste draad, waarmee je de meest prachtige projecten kan knopen. De draad is niet getwijnd dus kan aan de onderkant van het werk makkelijk worden uitgerafeld. De mogelijkheden zijn eindeloos en alle koorden zijn verkrijgbaar in vele mooie kleuren, voor elk interieur of project is er wel iets bijpassend te verkrijgen.

Het koord van 1,5 mm is van 98% gerecycled katoen, 1% polyamide en 1% polyester en is extra dun waardoor het uitermate geschikt is voor sieraden. Het bestaat uit 28 draadjes  lengte: 100m, gewicht 160 gr.

Het koord van 3mm is van 100% gerecycled katoen en bestaat uit 56 draadjes en knoopt fantastisch. lengte 100 m gewicht 330 gr. 

Het koord van 5 mm is van 100% gerecycled katoen en bestaat uit 112 draadjes, knoopt ook fantastisch. lengte 100 mm gewicht 660 gr. 

Bobbiny triple twist garen 3 mm is een katoengaren dat bestaat uit 60 (3 x 20) draden koorddikte: 3mm, lengte: 100mm, gewicht: 370g.  

Bobbiny triple twist 5 mm is een katoengaren dat bestaat uit 120 (3 x 40) draden, hierdoor is het een stevige slijtvaste draad waarmee je de mooiste projecten kan knopen. koorddikte: 5mm, lengte: 100mm, gewicht: 730g. 

Bobbiny triple twist 9 mm macrame touw is een uitstekende keuze voor diegenen die van grote projecten houden. Met een touw van 9 mm maak je in zeer korte tijd indrukwekkende projecten. Leg een paar knopen, voeg kwastjes toe en je bent klaar! Het is ongelooflijk zacht en dik tegelijk en prettig om mee te werken. 100% gerecycled katoen, koorddikte: 9 mm, lengte 30 meter, gewicht ~660 gram

Dit touw is perfect voor macramé-projecten zoals wandkleden of plantenhangers. Je kunt hem ook als tas- of rugzakhengsel gebruiken. Als je een project met kwastjes wilt maken, dan is dit het touw voor jou! Door het uit te kammen krijg je mooie, dichte kwastjes met een extra golvend effect.

Dit touw is geautoriseerd volgens STANDARD 100 van OEKOTEX (inclusief vereisten voor babyartikelen). Het is gemaakt van gerecycled garen van de hoogste kwaliteit, waarvoor in geen enkel productiestadium het gebruik van kleurstoffen, water of chemische producten vereist.

De binnenspoel is gemaakt van gerecycled papier en is biologisch afbreekbaar.

Hoe wordt het Bobbiny triple twist katoengaren geproduceerd: Oude kleding en textielafval wordt verzameld en gesorteerd op kleur waarna het wordt versnipperd. De verschillende kleuren worden gemixt om tot prachtige kleuren te komen. Het mengen van kleuren zorgt dat er zonder kleurstoffen, chemicaliën of extra water een constante kleur kan worden gemixt. Daarna wordt het katoen gesponnen tot het zachtste garen en vervolgens getwist tot macramékoord. Dit garen voldoet aan de strenge eisen van standard 100 Oekotex waarmee gegarandeerd wordt dat het vrij is van stoffen die de gezondheid en het millieu kunnen schaden.

Sorteer op
© 2014 - 2023 Crejatex - voor handwerken en hobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel